Riznyk, AnastasiiaTsyrulnikova, Vita2024-07-032024-07-032024-05-30Riznyk A. Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system / Anastasiia Riznyk, Vita Tsyrulnikova // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 158–160.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36232The purpose of this study is to analyze the peculiarities of the HoReCa sector in modern realities and to identify the main principles of HoReCa development in the hospitality industry. Метою даного дослідження є аналіз особливостей сектору HoReCa в сучасних реаліях та визначення основних принципів розвитку HoReCa в індустрії гостинності.enHoReCa systemsthe field of hospitalitystrategic developmentmartial lawinnovationsсистеми HoReCaсфера гостинностістратегічний розвитоквоєнний станінноваціїАnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa systemАналіз індустрії гостинності в контексті системи HoReCaArticle