Гілецький, ІванПаска, МаріяHiletskyi, IvanPaska, Mariia2023-01-022023-01-022022-10-06Гілецький І. Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 382-386.http://localhost:8080/handle/34606048/33384Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства.Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства.ukхарчова безпекаресторанне господарствавимоги впровадженняfood safetyrestaurant businessrequirements implementationФормування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіFormation of theoretical and practical principles of food safety assessment in the restaurant industryArticle