Іжевська, О. П.Паска, М. З.Izhevska, O. P.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-252021-01-252021-01-25Іжевська О. П. Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа” / Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 5 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27921Метою викладання навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до крафтових технологій продукції харчування в умовах закладів ресторанного господарства. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва крафтової продукції у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння самостійно планувати і виконувати розробки крафтових технологій харчових продуктів, опанувати шляхи і методи виробництва крафтової продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.ukкрафтові технологіїсилабусcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуКрафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”Other