Фітель, НаталіяРадзімовська, ОльгаFitel, NataliyaRadzimovska, Olga2022-06-282022-06-282022-05-19Фітель Н. Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства / Наталія Фітель, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 209–210.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32548Проаналізовано меню фермерського господарства «Західний равлик», який пропонує широкий асортимент м’яса равлика, як готової продукції в харчових цілях. Меню ресторації «Tante Sophie», де відчувається справжня насолода для гурманів: равлики із класичними французькими соусами, відмінна винна карта, ідеально стилізований інтер’єр та роботу фермерського господарстві. ФР «Tante snails». The menu of the farm "Western snail" is analyzed. Which offers us a wide range of snail meat as a finished product for food purposes. Tante Sophie Restaurant Menu where you can enjoy gourmets: snails with classic French sauces, an excellent wine list, a perfectly styled interior and farm work. FR "Tante snails".ukделікатесидегустаціяменюресторанне господарствоdelicaciestastingmenurestaurant businessВпровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарстваIntroduction of new dishes of the delicatessen group in restaurantsArticle