Гольник, АнастасіяПольовик, ВолодимирКузьмін, ОлегСтукальська, НаталіяHolnyk, AnastasiiaPolovyk, VolodymyrKuzmin, OlehStukalska, Nataliia2022-12-272022-12-272022-10-06Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Анастасія Гольник, Володимир Польовик, Олег Кузьмін, Наталія Стукальська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 150-152.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на ос- нові безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадицій- ної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on new lactose-free "vegetable milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.ukкавовий напійрослинне молокоягідний порошокcoffee drinkvegetable milkberry powderУдосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировиниImproving the technology of coffee drinks with the addition of non-traditional plant raw materialsArticle