Паска, М. З.Маслійчук, О. Б.Paska, M. Z.Masliichuk, O. B.2020-09-072020-09-072020-09-07Паска М. З. Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. - Харків: ХДУХТ, 2020. - Ч.1. - С. 44-46.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26466ukресторанна індустріямясні напівфабрикатиСтан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустріїArticle