Паска, М. З.Маслійчук, О. Б.Paska, M. Z.Masliichuk, O. B.2020-09-302020-09-302020-09-30Паска М. З. Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Сучасні тенденції з розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Якість і безпечність продуктів харчування : зб. матеріалів Всеукр. наук. - практ. інтернет-конф. - Львів : ЛІЕТ, 2020. - С. 15-20.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666Метою роботи є проведення експрес-методу для визначення гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною.ukгігієнічний контрольпосічені напівфабрикатирослинна сировиналюмінометртехнологічний процесВпровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиноюOther