Галенко, ОлегФедченко, ОльгаHalenko, OlehFedchenko, Olha2023-11-162023-11-162023-10-12Галенко О. Сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарства / Олег Галенко, Ольга Федченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 180–182.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34880Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation. vegetable raw material - rapeseed.ukсурімі-подібний матеріалструктуровані м’ясопродуктиресторанне господарствоsurimi-like materialstructured meat productsrestaurant businessСурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів в технологіях ресторанного господарстваSurimi-like material for structured meat products in restaurant technologyArticle