Швець, РоксолянаШоп’як, ОлегМаслійчук, ОльгаShvets, RoksolianaShopiak, OlehMasliichuk, Olha2024-07-022024-07-022024Швець Р. Удосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців / Роксоляна Швець, Олег Шоп’як, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 247–249.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36194Мета роботи полягає в удосконаленні рецептури сухпайків для харчування військовослужбовців в умовах війни. The purpose of the work is to improve the formulation of dry rations for the nutrition of military personnel in wartime conditions.ukсухпайудосконалення рецептурихарчування військовослужбовцівбудзукраїнська бринзаsukhpaifood for military personnelrecipe improvementUkrainian cheesebudzУдосконалення рецептури сухпайків для харчування військовослужбовцівImproving the formulation of dry rations for military personnelArticle