Гуцуляк ВікторіяHutsuliak ViktoriiaКафедра економіки та менеджменту2025-02-272025-02-272024Гуцуляк В. Р. ОК 18 Менеджмент : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / Гуцуляк В. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 6 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38503Мета навчальної дисципліни «Менеджмент» полягає у формуванні в студентів системного розуміння основних принципів, підходів та методів управління в контексті готельно-ресторанної справи, розвитку управлінських компетенцій та навичок планування, організації, мотивування, контролю та прийняття рішень в умовах сучасних організацій.otherменеджментсилабусбакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра економіки та менеджментуОК 18 Менеджмент : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other