Іжевська, ОрисяIzhevska, OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-10-042019-10-042019-10-04Основи кулінарної майстерності : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузь знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 2 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22367ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови кулінарної майстерностіГотельно-ресторанна справатеми лабораторних занятьОснови кулінарної майстерності : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузь знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other