Корнійчук, ДмитроМаслійчук, ОльгаМаксимець, ОлександраKorniichuk, DmytroMasliichuk, OlhaMaksymets, Oleksandra2022-12-272022-12-272022-10-06Корнійчук Д. Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах / Дмитро Корнійчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 166-168.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33297Метою роботи є наукові підходи створення новітніх технології виготовлення хлібобулочних виробів із нетрадиційної сировини, які дадуть змогу поліпшити фізіологічні процеси в організмі людини, підвищити імунітет та збільшити активний спосіб упродовж усьо- го життя. The purpose of the work is scientific approaches to the creation of the latest technologies production of bakery products from non-traditional raw materials, which will make it possible to improve physiological processes in the human body, improve immunity and increase the active way throughout th life.ukборошняні виробинетрадиційна сировинаflour productsnon-traditional raw materialsНаукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробахScientific approaches to the use of non-traditional raw materials in flour productsArticle