Петришин, НаталіяПаска, МаріяPetryshyn, NataliiaPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2022-10-282022-10-282022Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент" / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 15 с.http://localhost:8080/handle/34606048/33120Метою вивчення навчальної дисципліни “Основи нутриціології” є надання студенту таких можливостей та переваг:  досконало усвідомити значення харчування в життєдіяльності людини, біохімічних процесів перетворень окремих компонентів їжі та їх вплив на діяльність фізіологічних систем організму;  досліджувати склад і функціональні властивості продуктів харчування та їх вплив на механізми метаболізму і фізіологічні процеси в організмі здорової та хворої людини;  виявляти порушення основних принципів раціонального харчування та факторів впливу на здоров’я і працездатність людини; 4  пропагувати принципи здорового харчування та підвищення культури споживання їжі;  розробляти харчові раціони для різних категорій населення залежно від їх призначення;  впроваджувати прогресивні технології у виробництво продуктів харчування.ukоснови нутриціологіїробоча програмагалузь знань 07 "Управління та адміністрування”спеціальність 073 "Менеджмент"бакалавркафедра готельно-ресторанної бізнесуОснови нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент"Other