Колісниченко ТетянаКюрчева ЛюдмилаTetiana KolisnychenkoKiurcheva Liudmyla2025-01-212025-01-212024-10-24Колісниченко Т. Перспективні кулінарні інновації та харчові тренди в ресторанному бізнесі / Колісниченко Тетяна Людмила Кюрчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 47–49.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37759otherінноваціяперсоналізоване харчуваннялокальні інгредієнтиinnovationpersonalized nutritionlocal ingredientsПерспективні кулінарні інновації та харчові тренди в ресторанному бізнесіPromising culinary innovations and food trends in the restaurant business