Кучер ПавлоKucher PavloКафедра туризму2025-02-262025-02-262024ВЗ 14. Міжнародний туризм : робоча програма вибіркової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Кучер П. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 14 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38484Метою викладання навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» є Метою дисципліни є поглиблення і розширення теоретичних знань студентів про особливості організації, функціонування і перспективи розвитку міжнародного туризму і місця України на його ринку, основи методології вивчення світових туристичних потоків, діяльність туристичних підприємств, закладів розміщення та харчування з організації прийому іноземних туристів, основні правові аспекти, що регламентують зовнішньоекономічну діяльність, набуття студентами вмінь та навичок з організації інституційного регулювання розвитку міжнародного туризму.otherміжнародний туризмробоча програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра туризмуВЗ 14. Міжнародний туризм : робоча програма вибіркової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other