Kwak BarbaraBrowarczyk BeataКвак БарбараБроварчик Беата2025-01-212025-01-212024-10-24Kwak B. Psychologiczne cechy komunikacji pomiędzy personelem a gośćmi w branży hotelarsko-gastronomicznej / Barbara Kwak, Beata Browarczyk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 17–20.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37769othercechy psychologicznehotelarstwostyle komunikacjikomunikacja interpersonalnabariery komunikacyjneпсихологічні особливостігостинністьстилі спілкуванняміжособистісне спілкуваннякомунікативні бар'єриPsychologiczne cechy komunikacji pomiędzy personelem a gośćmi w branży hotelarsko-gastronomicznejПсихологічні особливості спілкування персоналу з гостями в індустрії гостинності