Горгоць АндріанПаска МаріяHorhots AndrianPaska Mariia2025-07-172025-07-172025Горгоць А. Інноваційні підходи до управління в готельно-ресторанному бізнесі у різних країнах / Андріан Горгоць, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 69–71.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39433otherсвітовий досвідготельно-ресторанний бізнесінноваціїglobal experiencehotel and restaurant businessinnovationsІнноваційні підходи до управління в готельно-ресторанному бізнесі у різних країнахInnovative approaches to management in the hotel and restaurant business in different countriesOther