Карпишин, КирилоПаска, МаріяKarpyshyn, KyryloPaska, Mariia2024-10-072024-10-072024Карпишин К. І. Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST” / Карпишин К. І., Паска М. З. // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю. (21 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 125–126.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36518Метою даного дослідження є ознайомлення з концепціями ресторанів мережі Холдингу емоцій “!FEST” визначити їх роль та місце як для місцевих мешканців, так і для туристів міста Львова. The purpose of this study is to familiarize with the concepts of restaurants of the Holding of Emotions “!FEST” to determine their role and place for both local residents and for tourists of the city of Lvivukконцептуальний ресторанхолдинг емоцій “!FEST”conceptual restaurantholding of emotions “!FEST”Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST”Conceptual approaches in the restaurant business on the example of the holding of emotions “!FEST”Article