Ференц, МаріяПаска, МаріяFerents, MariiaPaska, Mariia2024-07-032024-07-032024-05-30Ференц М. Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини / Марія Ференц, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 154–156.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36234Мета роботи: здійснити пошук рецептур автентичних страв на прикладі Сокальщини. The purpose of the work: to search for recipes of authentic dishes based on the example of the Sokal region.ukавтентичні стравивідновленняСокальщинаauthentic dishesrestorationSokal regionПопуляризація страв автентичної кухні на прикладі СокальщиниPopularization of authentic cuisine based on the example of Sokal regionArticle