Боратинський, ОлегBoratynskyi, OlehКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-282020-02-282020-02-27Основи дизайну та інженерної графіки : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2020. - 2 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24696ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови дизайну та інженерної графікипорядок оцінювання результатів навчанняОснови дизайну та інженерної графіки : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняOther