Моргуненко, А.Іжевська, О.Люлько, Ю.Morhunenko, O.Izhevska, O.Liulko, Yu.2021-02-182021-02-182021-02-18Моргуненко А. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / А. Моргуненко, О. Іжевська, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 168-170.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28647Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.ukбезалкогольні напоїнасіння чіахарчові волокнабезглютенова сировинаВизначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіаArticle