Гілецький ІванПаска МаріяHiletskyi IvanPaska Mariia2025-01-172025-01-172024-10-24Гілецький І. Антибіактеріальні властивості водних розчинів із хрону звичайного у харчовій безпеці та промисловості / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 220–221.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37660otherякістьхарчова безпекахрін звичайнийqualityfood safetycommon horseradishАнтибіактеріальні властивості водних розчинів із хрону звичайного у харчовій безпеці та промисловостіAntibacterial properties of aqueous solutions of horseradish in food safety and industry