Тесля ОльгаБоратинський ОлегTeslia OlhaBoratynskyi OlehКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-202025-02-202024ОК 19. Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Тесля О. Д., Боратинський О. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 22 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38416Метою викладання навчальної дисципліни “Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства” є набуття студентами умінь і навичок, розширення і поглиблення знань основних принципів проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування.otherпроєктування об’єктів готельно-ресторанного господарстваробоча програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 19. Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other