Федів, БогданМаслійчук, ОльгаFediv, BohdanMasliichuk, Olha2022-12-262022-12-262022-10-06Федів Б. Формування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCа / Богдан Федів, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 75-78.http://localhost:8080/handle/34606048/33264Метою роботи стало дослідження інноваційних трендів сфері HoReCa, їхнє формування та впровадження в закладах ресторанно- го господарства України. The aim of the work was the research of innovative trends in the field HoReCa, their formation and implementation in restaurants economy of Ukraine.ukтрендінноваціяHoReCaресторанне господарствоtrendinnovationHoReCarestaurant management natureФормування та впровадження сучасних інноваційних трендів у сфері HоRеCаFormation and implementation of modern innovative trends in the field of HоReCaArticle