Іжевська, ОрисяIzhevska, OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-09-142025-09-142019-10-04Технологія продукції ресторанного господарства : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 2 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/53362ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуТехнологія продукції ресторанного господарстваГотельно-ресторанна справатеми лабораторних занятьТехнологія продукції ресторанного господарства : теми лабораторних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other