Павленчик НаталіяРадзімовська ОльгаPavlenchyk NataliiaRadzimovska OlhaКафедра економіки та менеджменту2025-02-262025-02-262024Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : навчальна програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Павленчик Н. Ф., Радзімовська О. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 11 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38491Метою викладання дисципліни є: формування професійно-комунікативної компетентності майбутніх фахівців у сфері корпоративної культури та ділового спілкування. Соціально активна особистість є учасником соціокультурних і професійних комунікацій. Спілкування основане на етичних засадах якнайбільше сприятиме успіху у професійній діяльності. Вагомим у підготовці майбутніх фахівців до спілкування у сучасних умовах постає досягнення високого рівня культури ділового спілкування, чому сприятиме вивчення навчальної дисципліни «Корпоративна культура та ділова етика».otherділовий етикет та корпоративна культуранавчальна програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра економіки та менеджментуКурс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : навчальна програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other