Паска МаріяГузар УлянаПетришин НаталіяТесля ОльгаІжевська ОрисяКоркуна ІванХромова Мар’янаPaska MariiaHuzar UlianaPetryshyn NataliiaTeslia OlhaIzhevska OrysiaKorkuna IvanKhromova MarianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-01-232025-01-232024ОК 28. Кваліфікаційна (дипломна) робота : робоча програма обов’язкової освітньої компоненти, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска Марія, Гузар Уляна, Петришин Наталія, Тесля Ольга, Іжевська Орися, Коркуна Іван, Хромова Мар’яна. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 13 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37860Метою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельноресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.otherОК 28. Кваліфікаційна (дипломна) роботаробоча програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 28. Кваліфікаційна (дипломна) робота : робоча програма обов’язкової освітньої компоненти, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other