Радзімовська, ОльгаПаска, МаріяRadzimovska, OlhaPaska, Mariia2024-09-062024-09-062024-05-10Радзімовська О. Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 155–157.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36417Мета дослідження – дегустаційне оцінювання сирів: «Верде», «Годз», сиру із чорним трюфелем, «Лісової пісні», «Літнього з афинами», «Світан- ку», «Говерли», сиру Монастирського виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» за п’ятибальною шкалою. The purpose of the study is to evaluate cheeses by tasting: “Verde, Godz, cheese with black truffle, “Forest Song”, “Summer with Athens”, “Svitan “Svitanok”, ‘Hoverla’, cheese made by the Monastyrsky family cheese factory “Pumpkin Paradise on a five-point scale.ukсироварня «Гарбузовий рай»ресторанний тур Львівщинидегустаційна оцінка сирівPumpkin Paradise cheese factoryrestaurant tour of Lviv regioncheese tastingДегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру ЛьвівщиниTasting evaluation of cheeses produced by the family cheese factory “Pumpkin Paradise” at the location of the restaurant tour in Lviv regionArticle