Holod, AndriiAlves, Fábio LopesEstrada, Adrian AlvarezГолод, АндрійАлвес, Фабіо ЛопесЕстрада, Адріан Альварес2023-11-142023-11-142023-10-12Holod А. Gastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná state / Andrii Holod, Fábio Lopes Alves, Adrian Alvarez Estrada // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 243–246.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34857engastronomic tourismresourcesBrazilParaná statedishesbeveragesгастрономічний туризмресурсиБразиліяштат ПаранастравинапоїGastronomy tourism resources of Brazil: the case of Paraná stateРесурси гастрономічного туризму Бразилії: приклад штату ПаранаArticle