Гузар, У. Є.Huzar, U. Ye.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-03-032021-03-032021-03-03Гузар У. Є. Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс / Гузар Уляна Євгенівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 4 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29006Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.ukвиробнича практикасилабусспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"бакалавр2 курскафедра готельно-ресторанного бізнесуВиробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 2 курсOther