Борецький, Ю. Р.Boretskyi, Yu. R.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-222019-07-222019-07-22Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 16 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21949ukкафедра біохімії та гігієнихарчова хіміядефекти засвоєння окремих сполукхарчові алергіїлекціяспеціальність 241 Готельно-ресторанна справаДефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаOther