Іванчук Мар'янаБажанова НаталіяIvanchuk MarianaBazhanova Nataliia2025-07-172025-07-172025Іванчук М. Формування бізнес-плану для залучення інвестора у ресторанний проєкт: ключові показники ефективності / Мар'яна Іванчук, Наталія Бажанова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 119–123.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39420Метою дослідження є обґрунтування структури бізнес-плану ресторанного проєкту з акцентом на ключові показники ефективності як основи для прийняття інвестиційних рішень. The purpose of the study is to substantiate the structure of a business plan for a restaurant project with a focus on key performance indicators as a basis for making investment decisions.otherбізнес-планресторанний бізнесінвестиціїрентабельністьперіод окупностіточка беззбитковостіbusiness planrestaurant businessinvestmentprofitabilitypayback periodbreak-even pointФормування бізнес-плану для залучення інвестора у ресторанний проєкт: ключові показники ефективностіDeveloping a business plan to attract an investor to a restaurant project: key performance indicatorsOther