Баль-Прилипко, Л.Паска, М.Дерев'янко, Л.Назаренко, Н.Bal-Prylypko, L.Paska, M.Derevianko, L.Nazarenko, M.2021-02-182021-02-182021-02-18Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складу / Л. Баль-Прилипко, М. Паска, Л. Дерев'янко, М. Назаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 136-138.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28622Мета роботи – теоретично та експериментально обґрунтувати склад та розробити технологію виготовлення полікомпонентних харчових продуктів оздоровчого спрямування у вигляді сосисок, ковбас із використанням м’ясної сировини в поєднанні з морепродуктами.ukм'ясна сировинаморепродуктиковбасні виробиоптимізація рецептури.Основні аспекти розроблення технології варених ковбасних виробів комбінованого складуArticle