Прокопів, Т. М.Гащишин, В. Р.Борецький, Ю. Р.Трач, В. М.Prokopiv, T. M.Hashchyshyn, V. R.Boretskyi, Yu. R.Trach, V. M.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-172019-07-172019-07-17Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа" / розроб. Прокопів Т. М., Гащишин В. Р., Борецький Ю. Р., Трач В. М. - Львів, 2018. - 14 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21881ukкафедра біохімії та гігієнимікробіологіянавчальна програмаспеціальність: 241 “Готельно-ресторанна справаінформаційний обсяг навчальної дисципліниекзаменаційні вимогирекомендована літератураМікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа"Other