Паска, МаріяБоратинський, ОлегНімець, АндрійPaska, MariiaBoratynskyi, OlehNimets, Andrii2023-11-212023-11-212023-10-12Паска М. Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини / Марія Паска, Олег Боратинський, Андрій Німець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 272–274.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34947ukгастрономічний туризмбойківська кухняавтентичні стравиgastronomic tourismBoyki cuisineauthentic dishesГастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщиниGastronomic tourism of Ukraine - direction of promotion of intangible cultural heritageArticle