Паска, М. З.Маслійчук, О. Б.Paska, M. Z.Masliichuk, O. B.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-10-212020-10-212020-10-21Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2020. - 12 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26963Метою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин.ukорганізація роботи сомельєготельно-ресторанний бізнесробоча програмакафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other