Паска, МаріяМаслійчук, О.Paska, MariiaMasliichuk, O.2020-06-302020-06-302020Паска М. Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій / М. Паска, О. Маслійчук // Сталий розвиток – стан та перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук. симпозіуму SDEV’2020 (12-15 лютого 2020 р., Львів-Славське). – Львів, 2020. - С. 400-402.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26166Мета роботи - удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів із використанням рослинної сировини - люпину та дивосилу для ресторанних технологій.ukм'ясні напівфабрикатиудосконалення технологійНауково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологійArticle