Носик, МиколаСамілик, МаринаNosyk, MykolaSamilyk, Maryna2024-07-022024-07-022024-05-30Носик М. Новий спосіб переробки плодів шовковиці у технології вина / Микола Носик, Марина Самілик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 202–204.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36215Метою дослідження є розробка технології вина на основі похідних переробки шовковиці, отриманих при осмотичному зневодненні плодів. The purpose of the research is to develop wine technology based on derivatives of mulberry processing, obtained during osmotic dehydration of fruits.ukвиноантоцінишовковиця чорнафлаваноїдиосмотичний розчинwineosmotic solutionblack mulberryanthocinsflavonoidsНовий спосіб переробки плодів шовковиці у технології винаA new way of processing mulberry fruits in wine technologyArticle