Голод, А.Holod, A.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-262021-02-262021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906ukоснови наукових дослідженьінформаційна культура студентаоцінювання результатів навчанняспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Other