Теличкун В. І.Теличкун Ю. С.Губеня О. О.Стефанов С. В.Дамянова С. Т.Telychkun V. I.Telychkun Yu. S.Hubenia O. O.Stefanov S. V.Damianova S. T.2025-01-222025-01-222024Технологічне обладнання харчових виробництв: навч. посіб. / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, О. О. Губеня, С. В. Стефанов, С. Т. Дамянова. – Київ, 2023. – 634 с.978-617-676-198-3https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37821У навчальному посібнику викладено інформацію про машини та апарати харчових виробництв, зокрема: обладнання для зберігання, транспортування, підготовки сировини, тари та технологічного обладнання до основних виробничих процесів; механічного перероблення сировини та напівфабрикатів розділенням, з'єднанням і формуванням; проведення теплових, масообмінних і біотехнологічних процесів; оброблення харчових продуктів електрофізичними та мембранними методами. Наводиться інформація про потокові лінії виробництва харчової продукції. The textbook contains information about machines and apparatus of food production and apparatus of food production, in particular: equipment for storage, transportation, preparation of raw materials, containers and technological equipment for the main production processes; mechanical processing of raw materials and semi-finished products separation, joining and molding; thermal mass transfer and biotechnological processes; processing of food products by electrophysical and membrane methods. The article provides information about the production lines of food products.otherапарати харчових виробництвобладнаннязберіганнятранспортуванняпідготовки сировиниfood production machinery and equipmentstoragetransportationand preparation of raw materialsТехнологічне обладнання харчових виробництвTechnological equipment for food productionBook