Гузар УлянаHuzar UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-172025-02-172024ОК 21. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до виконання практичних та семінарських занять з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Гузар У. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 16 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38368otherаналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесусемінарські заняттябакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 21. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до виконання практичних та семінарських занять з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other