Паска, М. З.Маслійчук, О. Б.Paska, M. Z.Masliichuk, O. B.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-192021-01-192021-01-19Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 10 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27908Мета: оволодіння теоретичними і практичними навиками організації роботи фромажера для подальшого успішного застосування отриманих компетенцій в організаційній, аналітичній та науково дослідницькій діяльності, пов’язаній з роботою заклад.ukорганізація роботи фромажераробоча програмаcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other