Мосійчук, Мар’янаПаска, МаріяРадзімовська, ОльгаMosiychuk, MaryanaPaska, MariyaRadzimovska, Olga2022-06-282022-06-282022-05-19Мосійчук М. Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef» / Мар’яна Мосійчук, Марія Паска, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 168–170.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32543Кейтеринг є одним із найбільш привабливих та затребуваних секторів ресторанного бізнесу в Україні, який потребує досконалого вивчення та популяризації. Головна особливість студії «Chef» – авторський підхід, що позитивно впливає на бізнес-заходи, коли організаторам важливо догодити кожному клієнтові, партнеру й навіть конкуренту. Catering is one of the most attractive and popular sectors of the restaurant business in Ukraine, which needs to be thoroughly studied and promoted. The main feature of the Chef studio is the author's approach, which has a positive effect on business events, when it is important for the organizers to please every client, partner and even a competitor.ukкейтерингресторанний бізнескреативякісні послугиcateringrestaurant businesscreativequality servicesАналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»Analysis of the quality of service of the catering company "Chef"Article