Маслійчук, О. Б.Masliichuk, O. B.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-182021-01-182021-01-18Маслійчук О. Б. Оздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр» / Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 20 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27885Метою викладання навчальної дисципліни «Оздоровче харчування» є формування у майбутніх фахівців сфери обслуговування компетенцій у наданні якісних послуг оздоровчого харчування у закладах ресторанного господарства санаторно-курортних та туристичних комплексів.ukоздоровче харчуванняпрактичні заняттяспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуОздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»Other