Хорунжа, ТетянаПасічний, ВасильKhorunzha, TetianaPasichnyi, Vasyl2022-01-222022-01-222022-01-21Хорунжа Т. Використання соусів для м'ясних страв / Тетяна Хорунжа, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 168-169.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817Мета – вивчити сучасний асортимент соусів, які пропонують ресторанні заклади, для м’ясних страв. Дослідження нових рецептур соусів, можливості поєднання з м’ясними стравами.ukсоусемульсіям’ясні стравиВикористання соусів для м'ясних стравArticle