Чирка В’ячеславПаска МаріяТесля ОльгаChyrka ViacheslavPaska MariiaTeslia Olha2025-09-032025-09-032025Чирка В. Оцінка якості м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження в закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 313.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39659Мета роботи - розроблення нових заморожених м’ясних напівфабрикатів, а саме мітболів, з використанням природних антиоксидантів (орегано, базиліку, розмарину) та їх впливу на товарознавчі й органолептичні властивості готового продукту. The aim of the work is to develop new frozen meat semi-finished products, namely meatballs, using natural antioxidants (oregano, basil, rosemary) and their effect on the commodity and organoleptic properties of the finished product.otherм’ясні напівфабрикатиантиоксиданти природного походженнязаклади ресторанного господарстваsemi-finished meat productsnaturally occurring antioxidantscatering establishmentsОцінка якості м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження в закладах ресторанного господарстваAssessment of the quality of semi-finished meat products with the addition of natural antioxidants in catering establishmentsOther