Никига ОксанаNykyha OksanaКафедра туризму2025-04-292025-04-292024Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Никига О. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 14 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38970Метою викладання навчальної дисципліни «Інноваційний розвиток гастрономічного туризму» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями інноваційного розвитку гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ інноваційного розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо інноваційних тенденцій розвитку галузі.otherінноваційний розвиток гастрономічного туризмуробоча програмамагістргалузь знань : 24 «Сфера обслуговування»спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра туризмуІнноваційний розвиток гастрономічного туризму : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»Other