Моргуненко, А.Іжевська, О.Люлько, Ю.Morhunenko, A.Izhevska, O.Liulko, Yu.2021-01-042021-01-042021-01-04Іжевська О. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / О. Іжевська, А. Моргуненко, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 168-170.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27703Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.ukбезалкогольні напоїнасіння чіахарчові волокнабезглютенова сировинаВизначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіаArticle