Петришин НаталіяЗалуга НазарPetryshyn NataliiaZaluha Nazar2025-07-152025-07-152025Петришин Н. Основи наукових досліджень технології січених м’ясних страв / Наталія Петришин, Назар Залуга // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 361–363.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39361otherлевзеї сафлоровидноїм’ясні січені стравихарчову цінністьнезамінні амінокислотиsafflower leuzeachopped meat dishesnutritional valueessential amino acidsОснови наукових досліджень технології січених м’ясних стравFundamentals of scientific research into the technology of chopped meat dishesOther