Дем’янчук, АнастасіяІжевська, ОрисяDemianchuk, AnastasiiaIzhevska, Orysia2023-06-232023-06-232023-05-18Дем’янчук А. Аналіз трендів у ресторанному бізнесі / Анастасія Дем’янчук, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 278–280.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34135Метою роботи було проаналувати сучасні ресторанні тренди. The purpose of the work was to analyze modern restaurant trends.ukресторанний трендавтоматизаціямонопродукткрафтдоставка їжіrestaurant trendautomationmonoproductcraftfood deliveryАналіз трендів у ресторанному бізнесіAnalysis of trends in the restaurant businessArticle